Stars over je vreemdste seks

Sterren zijn ook mensen, en niets is alleen. Inclusief seks in ongewone plaatsen en vreemde seksuele fantasieën.

We verzamelden de meest pittige verhalen uit het persoonlijke leven van Rihanna, George Clooney, James Franco en andere westerse beroemdheden, die ze ooit met hun fans hadden gedeeld.

Rihanna:

Ik ben dol op verantwoordelijkheid, maar om onderdanig te zijn — In de slaapkamer is het heel leuk. Jij, zoals het ware, een kleine dame worden, die dringend macho nodig hebben. Ik denk dat het sexy is. Ik hou van toen ik split. Ik hou van verbonden zijn. Maar ik vind het het spontaan leuk. Wanneer dit alles

gepland wordt, zoals "Wacht, nu zal ik mijn zweep vinden in het nachtkastje", Dan zou ik er de voorkeur aan geven om zijn handen te gebruiken in plaats van hem.

James Franco:

Ik heb een camcorder en mijn vriendin en mijn vriendin besloten om het later op te schrijven. Wat te zeggen. Na de eerste keer besloten we het niet meer te bekijken.

Krissy Taygen en John LedGend:

We vlogen naar Thailand in de eerste klas om mijn ouders te zien. Het was onder de deken, maar ik lijk me nog steeds dat ik de beker voor nodig heb.

Army Hummer:

Een meisje tijdens het seks probeerde me te raken met een slagermes, veroordeeld: "Ware liefde verlaat littekens, en je hebt niemand". Natuurlijk is ik snel uitgemaakt met haar. Na zeven maanden.

Chris en Bruce Jenner (nu Katelin Jenner):

We vlogen in het vliegtuig en zijn bij de Club Mile High Club (de niet-officiële gemeenschap van mensen die seks in het vliegtuig hadden — bij benadering. rood.) Aan het einde van de vlucht omhelsde de stewardess de microfoon: "Geachte heer en mevrouw Jenner, gefeliciteerd! Je bent net aangesloten bij de Club Mile High! We zijn zo trots op je en ter ere hebben we besloten om je een fles champagne te geven!". Ik schaamde zich vreselijk!

George Clooney:

Mijn eerste orgasme gebeurde om zes of zeven jaar, toen ik kamagra jelly kopen het touw beklommen. Aan de top, kijkend, dacht ik: "God, het is zo mooi".

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Comunícate con nosotros