Reinig seks spannende ideeën voor liefde in de badkamer

«Sasha en ik leefden al meer dan een jaar samen, en op zijn verjaardag besloot ik hem een ​​verrassing te maken. Toen hij thuiskwam van het werk, op de vloer van de ingang naar het appartement naar de badkamer stond kaarsen en overal werd terugbetaald. Hij gooide het jasje af en opende de deur – ik wachtte erop in een gevuld schuimbad en mijn vinger noemde naar mezelf. Hij zonk naar zijn knieën, kuste me voor een lange tijd en verzamelde toen een bedrijf. Ik luie eerst hem, dan onderschept hij het initiatief en. We deden het op zijn minst in drie poses!»

Voor een lange tijd bekende, Niets is net zo ontspannend als een warm bad na een drukke dag. Vooral als je man niets hoeft te doen, en alle zorgen om zijn netheid te begeleiden, neem je letterlijk in je handen. Je kunt shampoo op mijn haar aanbrengen en je hoofd masseren: deze sensaties zullen ongetwijfeld prettig zijn en ontspannend zijn voor verdere intimiteit.

Speciale aandacht tijdens de naamgeving moet worden gegeven aan de penis – de longen, masserende bewegingen kunnen leiden tot een erectie, en wat ermee te doen – beslis zijzelf! De klassieke pose zal handig zijn als het bad vrij breed is: daarin kun je elkaar in de ogen bekijken, de kussen onderbreken. Weinig advies: stralen naar benen in de knieën of vraag de partner om ze op zijn rug te gooien, dus de penetratie zal dieper zijn. Een eenvoudiger houding voor seks in de badkamer – Doggi-stijl staande. Je zou je handen over de muur moeten leunen of de handdoekhouder pakken (als het betrouwbaar is), mijn rug aan de man zetten. Als het je lukt om je evenwicht te houden, je favoriete ezel vast te houden, zijn bewegingen te beheersen. Een andere houding is handig wanneer een man al in een actieve positie is geweest en hij heeft een passage nodig. Laat hem op de bodem van het bad of douchecabine zitten, zijn benen uitrekken, en je zit op de top met zijn rug en actief bewegen.

«Eens, toen de man op de dag van de dag naar het bad ging, zag ik zijn weerspiegeling in de spiegel en stond meteen opgewonden van dit. Het is onwaarschijnlijk dat hij het begreep, maar ik wilde dringend een lichamelijk contact, en ik bood hem aan om hem te scheren! In het begin was ik bang, maar toen begon alles te krijgen. Echtgenoot begon een beetje en tot mijn verbazing, zei dat hij me ook wil laten epileren. Is het de moeite waard om te praten waarin ons intieme "haircuts" eindigde «.

Eigenlijk, Suggereren zijn meest niet zo slecht idee, je doet het regelmatig met je lichaam. Een man laat je graag zien hoe je de trimmer kunt gebruiken en de juiste snelheid op het scheermesje inschakelt. Ten eerste zijn er cirkelvormige bewegingen van schuim en begin dan met het scheren van je wangen https://sorteadorasmartsolutions.com/clientes, kin. Vervolgens raden u een grappig aan om het een epileren van een intieme zone te maken. Als het «examen» op het gezicht perfect doormaakte, dan zal hij u en hieronder laten. Wanneer je de haren met warm water breken, kun je zijn lul strelen. En als een man het initiatief vangt en alles met je wil doen, niet complex. Toen de mate van vertrouwen hoog genoeg is, zou je niet bang moeten zijn. Vraag om te beginnen met het scheren van de benen als het epilatie noodzakelijk is. Zie dat na het einde van de scheerbeurt, het is onwaarschijnlijk dat hij kussen blijft houden. Vertel https://www.fasshotel.ch/oeffnungszeiten-preise-2/ me alleen dat het nodig is om in de richting van de haargroei te scheren en niet twee keer één plaats te gaan.

«Op de een of andere manier besloten we om een ​​bad te nemen met mijn vriendje. We liggen tegenover elkaar en werden oprecht. Op een gegeven moment heb ik mijn been opgevoed en haar weglaten, hem "Daar". Hij verzorgde, en ik besloot om te blijven: de tweede voet greep een lid en begon zijn bewegingen op en neer te masseren. Mijn jonge man vond het leuk, en ik probeerde bewegingen zo zacht mogelijk te maken, omdat ik het in de film zag. «.

Wanneer het casual is gemaakt De sfeer en sfeer heeft niet alleen voor communicatie, je kunt iets nieuws proberen. Penismassage, die wordt gedaan door de voeten van de benen, kreeg zelfs de naam – Foot-Job. Als u nieuw bent in deze zaak, vraag dan de partner om uw voeten te verzenden. Daarvoor is het raadzaam om de benen met room of zelfs een smeermiddel te smeren, zodat de wrijving geen irritatie van de penis veroorzaakt. Liggend op de achterkant, knijp de vingers of voeten in, het beheersen van de druk van druk. Deze streekjes kunnen leiden tot de ejaculatie van een man en het een groot genoegen leveren aan het effect van nieuwheid (als je elke dag geen voetbaan oefent).

Als een prelude kun je je vingers van elkaars benen kussen, net zoals je doet met je vingers van zijn handen tijdens seks. Ze zijn een erogene zone in 75% van de vrouwen. De hygiëne kant van de vraag blijft over uw discretie, en bovendien – u bent in de badkamer, dus alles zit in uw handen!

Plannen van een gepassioneerde avond in de badkamer, gebruik onze ideeën voor seks en voeg je je fantasieën hieraan toe. Zorg voor de beschermingsmethode en houd er rekening mee dat de condooms niet de moeite waard zijn om te gebruiken – ze kunnen rechtvaardigen. Bovendien, gieten met smeermiddelen, omdat je natuurlijke smeermiddel voortdurend water zal verspillen. Aromatische sticks, krullende kaarsen, gedempte muziek zal ook op de hoogte zijn.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Comunícate con nosotros